Top-Header-Menu

Serving The Planet

[NL] over Ons

sharing is caring

Deze pagina geeft een overzicht van -- de door mij als positief ervaren -- Internet (bij)verdiensten van de afgelopen 3 jaar. De doelstelling voor mij was simpel; voor ieder wat wils en alles moet bewezen succesvol zijn!

 

Dat houdt voor mij in / mijn eisen:

• concept/bijverdienste moet aangeraden zijn door een persoon die ik goed ken, en al succes mee heeft

• zodat ik goed beslagen ten ijs kan komen, beginnen en ik/u hulp kan krijgen van deze persoon wanneer nodig

• ik moet investering terugverdient hebben

• ik verdien minstens €100-1000 per maand met een minieme inspanning van gemiddeld 5 uur per week

• moet aantrekkelijk zijn voor mijn vrienden, familie & kennissen

 

Elk concept heeft een eigen categorie welke ik regelmatig update met feitjes, weetjes, tools en tussentijdse resultaten. Doe er u voordeel mee!

 

Vragen / opmerkingen / meer info? Maak een online / offline afspraak. Ik licht alles met plezier toe!

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | wordpress developer | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | tech support guru | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH | social networker ... actively documenting (again; since March 2018) about my geeky journey through life.

https://www.rhyker2u.com
View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

picture coming soon!

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

Content Protection by DMCA.com
No comments yet.

Leave a Reply

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Home Business Ideas and Opportunities
%d bloggers like this: