Top-Header-Menu

Serving The Planet

[NL] IT or not IT?

sharing is caring

Heb ik mijn opvatting met betrekking tot werken in de IT weer veranderd (zoals geuit naar vrienden & bekenden)? Ik blijf bij mijn stelling dat ik het gek vind, dat je met 4 jaar HTS studie als IT starter netto haast minder per maand verdient, dan een ploegendienst magazijnmedewerker (met enige geeiste kwalificatie: basis onderwijs). En deze laatste bij thuiskomst (merk het nu zelf ook weer) werk achter laat op het werk, en niet mee naar huis neemt. Echter zijn er ook een aantal belangrijke nadelen:

    • weinig groeipotentieel (helemaal qua salaris)
    • ploegendienst werktijden heb al snel nadelig effect op je sociale leven
    • geen / te weinig goede secundaire arbeidsvoorwaarden
    • en in mijn persoonlijke geval ... niet mijn IT geesteskindje 'op niveau' te kunnen verwennen

Ik ben wat mogelijkheden aan het aftasten om de professionele IT arbeidsmarkt weer te betrekken, richting (junior) Linux/Unix engineer. "Per wanneer?" Dat hou ik nog even voor mezelf.

Content Protection by DMCA.com
No comments yet.

Leave a Comment if you agree or have a Tip / Trick / Insight ...

Home Business Ideas and Opportunities
%d bloggers like this: