Top-Header-Menu

Serving The Planet

[NL] Migraine?

sharing is caring

[NL] Ik dacht dat ik de afgelopen maanden wel genoeg had meegemaakt op het relationele vlak in combinatie met stress, en daar verstandige keuzes uit voortgekomen waren welke een solide basis voor de toekomst bieden. Desondanks heb ik afgelopen dinsdagmiddag vermoedelijk een zware migraine aanval gehad (zware hoofdpijn, blurry vision, buikpijn, misselijkheid). Woensdag ter bevestiging naar de huisarts geweest; en blijkt het inderdaad migraine te zijn, en heb ik 4 tabletten "Maxalt Smelt (Rizatriptan 10mg)" gehad voor accute behandeling, te samen met een informatieve folder.

In deze folder wordt er gesproken over een gouden tip:

Stel jezelf de volgende vragen om eens kritisch naar je manier van leven te kijken:

    • Is er iets waardoor mijn migraine wordt uitgelokt? Alcohol Misschien? Of stress?
    • Slaap ik goed? En op vaste tijden? En lang genoeg?
    • Eet ik regelmatig? Sla ik soms een maaltijd over?
    • Beweeg ik genoeg? Ontspan ik voldoende?

Tot mijn grote schrik moet ik op dit moment veel vragen met "nee" beantwoorden. Hoe komt dat? En waarom praat ik het goed naar mezelf, terwijl goede resultaten vervolgens achterwege blijven? (H)erkenning van de problemen, tijd om er iets aan te doen! Antwoord ligt in structuur! Of zoals Ryan Celestian gister in zijn boekreview van 'Jeff Olson - The Slight Edge' al aangaf; het gaat niet om 1 foute misstap, maar om het effect wat deze misstap in gang zet.

Ik voelde me gister weer herstelt, maar vanacht weer een helse nacht gehad met zware hoofdpijn, kiespijn en slapeloosheid. Dus vanmiddag ook maar afspraak gepland om 13:00 bij de tandarts voor nieuwe controle om verdere problemen te voorkomen in plaats van te genezen.

En dit allemaal in tweede werkweek; in proeftijd. :-( Ik ben er niet erg gelukkig mee zoals eenieder wellicht begrijpt, maar ga bergen verzetten voor een goede afloop! A.s. dinsdag zowel ITIL, als het in te halen LPIC examen. Het wordt een druk weekend.

Content Protection by DMCA.com
No comments yet.

Leave a Comment if you agree or have a Tip / Trick / Insight ...

Home Business Ideas and Opportunities
%d bloggers like this: