Top-Header-Menu

Serving The Planet

[NL] EKPC’s doelgroep is veranderd van regionaal naar Internationaal (Marktplaats EXIT)

sharing is caring

Dit is een bekend verhaal ondertussen, maar toch weer even kort op herhaling: Toen ik op 15 juli 2010 mijn bedrijf oprichtte, was het de bedoeling om kennis over te dragen ... niet om computers te repareren. De recessie gooide destijds roet in het eten.

Digibeten kunnen geld verdienen!

Dankzij Empower Network Nederland kan ik nu twee problemen in 1x oplossen, namelijk:

"Niet iedereen kan makkelijk met een computer overweg. 1 op de 10 Nederlanders (1,6 miljoen!) is digibeet. Meestal gaat het om senioren of laagopgeleide mensen, maar ook jonge mensen kunnen problemen hebben met computers. Wat loop je mis als je digibeet bent?" ~ RTL nieuws, 5 nov 2009 ...

dat is inderdaad alweer 3 jaar geleden, maar met de enorme snelheid van technologische vooruitgang is het aandeel alleen maar groter geworden. Nu voelt EKPC zich niet alleen maatschappelijk betrokken, maar hebben we ook de kennis & techniek in huis om ACTIE te ondernemen! Praatjes en mooie websites vullen namelijk geen gaatjes. Ook niet in uw portemonnee! Want als u ergens op dit moment geen geld aan kan óf wilt besteden, dan is ‘t wel aan computerles! Vandaar dat we b.v. onderstaande cursussen volledig GRATIS aanbieden aan onze OnsPlanB Empower Netwerk leden.

En omdat het Internet geen grenzen kent? Is EKPC's doelgroep veranderd ...

... van regionaal naar Internationaal

Dat heeft dus onmiddelijke gevolgen voor onze Marketing. Onze Marktplaats advertentie met meer dan 45 positive recensies, wordt daarom (voorlopig) niet verlengd.

In plaats daarvan richten we ons nu op de promotie van http://www.BadAssRhyker.com

Content Protection by DMCA.com

, , , ,

No comments yet.

Leave a Comment if you agree or have a Tip / Trick / Insight ...

Home Business Ideas and Opportunities
%d bloggers like this: